BITDEFENDER ANTIVIRUS

Bitdefender je kreator ene izmed najhitrejših in najefektivnejših linij mednarodno certificirane programske opreme za spletno varnost

Podjetje Bitdefender je pionir na področju zagotavljanju varnosti na področju računalništva. Že od leta 2001 veliko Bitdefenderjevih programerjev vpeljuje nove tehnologije in patente, ki tako fizičnim uporabnikom kot tudi podjetjem nudijo visok nivo zaščite pred znano in neznano zlonamerno kodo, ki lahko žrtvam nepridipravov lahko povzročijo precejšnjo škodo.

Ste pomislili, da ima lahko tretja oseba dostop do vaše e-pošte, vaših kontaktov, vašega bančnega računa oz. splošen dostop do vašega računalnika? Bitdefender programska oprema preprečuje tovrste dogodke.

Danes BitDefender tehnologija zagotavlja bolj varno digitalno izkušnjo že več kot 500 milijonom domačim in poslovnim uporabnikom po vsem svetu.

Save

Najbolj priznane mednarodne organizacije za testiranje in svetovno priznani recenzenti programske opreme priznavajo BitDefender rešitve kot najbolj učinkovite. V januarju 2015 je Bitdefender prejel AV-Comparatives nagrado »Product of the year« (izdelek leta) že drugo leto zapored in sicer zlato nagrado za proaktivno detekcijo zlonamerne kode s svojim vodilnim sistemom heuristike,  nagrado Real World Detection za natančno delovanje v realnih situacijah in nagrado Malware Removal za svojo temeljito dezinfekcijo. Ob tem velja omeniti na praktično nezaznaven vpliv na hitrost računalnika, zato je prejel tudi nagrado Best Overall Speed.

V Gartnerjevem kvadrantu je Bitdefender smatran za Vizionarja, saj neprenehoma stremi k izboljševanju svojih rešitev, hkrati pa s svojimi patenti in tehnologijo vpliva na potek varnostne industrije.

Bitdefender je postal tudi partner najbolj znanega portala za prenos brezplačne programske opreme (aplikacije brez licenciranja) SourceForge, saj se vsi prenosi preverjajo z Bitdefenderjevimi varnostnimi sistemi. Le kdo ne pozna Amazona? Celovito varnost za Amazon Web Services zagotavlja Bitdefender.

Skrajni čas je že, da tudi vi preizkusite Bitdefender na vaših napravah. Tukaj.

Bitdefender sedez
Bitdefender Sedez

Bitdefender je vrhunska zaščita vaših naprav, ki so povezane na internet, za neprestano posodabljanje in nove metode odkrivanje morebitnih poizkusov različnih zlorab pa skrbi veliko število programerjev. Uporabljajte računalnik ali pametni telefon – varno!