Bitdefender Family Pack 2020

Bitdefender Family Pack 2020

Popolna varnost, pokritost z enim samim izdelkom.

Zakaj uporabljati več varnostnih izdelkov, če imate lahko najboljšo rešitev vse-v-enem? BitDefender Family Pack 2019 je odlična izbira, če želite zaščititi svoje naprave z  operacijskimi sistemi Windows, Mac OS ali Android – vse naenkrat – več kot 10 naprav. Licenca je elektronska (prejmete certifikat z licenčno kodo).

101,66 49,81

Popolna varnost, pokritost z enim samim izdelkom.

BitDefender Family Pack 2019  zagotavlja železno zaščito tudi pred najbolj napredno zlonamerno programsko kodo in zagotavlja funkcije namenjene zaščiti vašega zasebnega živlenja na več platformah – vse to brez upočasnjevanja naprav. Uporablja najbolj napredno varnostno tehnologijo na svetu, ki je enostavna in intuitivna. Potrebujete le en račun za zaščito do 10 različnih PC-jev, Mac-ev in pametnih telefonov Android in tablic.

Za najboljšo zaščito na več platformah in vrhunsko zmogljivost izberite Bitdefender Family Pack 2019 zdaj.

Dodaten opis funkcij

ZaščitaZmogljivostZasebnost
Varnostna programska oprema BitDefender ima najboljšo stopnjo za odkrivanje škodljive programske opreme v industriji zadnjih 5 let. Skrivnost, da so najboljše podjetje za kibernetsko varnost že tako dolgo? Uporabljamo napredno umetno inteligenco in kopico drugih revolucionarnih tehnologij, kot tudi globalno mrežo več kot 500 milijonov računalnikov za predvidevanje, odkrivanje in takojšnje blokiranje tudi najnovejše grožnje kjerkoli na svetu. Še bolje, vse to naredimo brez upočasnjevanja vaših naprav.Dirkani avto, ki je tudi neprebojen kot oklepno vozilo? BitDefender Internet Security 2017 vam ponuja najboljše iz obeh svetov. To je zelo zmogljiv in ultra hiter istočasno. Naše revolucionarne tehnologije zagotovljajo takojšen odziv na škodljivo programsko opremo, kot tudi polno zmogljivo rešitev, brez upočasnitve iz vašega sistema. To je tisto, kar se skriva pod pokrovom, ki omogoča, da je Bitdefender tako hiter in enostaven za uporabo.Vemo, da si vsi želite zaščititi tisto kar je resnično pomembno v vašem življenju. Si želite obdržati svojo družino varno in da se lahko odločite, kaj deliti in kaj ne pred radovednimi očmi. Zato BitDefender Internet Security 2017 vsebuje orodja in funkcije, da bi onemogočil hekerjem, podatkovnim vohljačem in zlonamernim programom vseh vrst, da napadejo vaše zasebno življenje.
Popolna zaščita podatkovBitdefender Avtopilot ™Brezskrbno in hitro na spletu
Absolutna moč v danes najučinkovitejšem protivirusu. BitDefender Internet Security 2017 deluje proti vsem grožnjam, pred virusi, črvi in trojanci, pred izsiljevalskimi virus, t.i. zero day exploits, rootkiti in spyware. Vaši podatki in zasebnost so v dobrih rokah.Ko je vklopljen, Avtopilot upravlja s celotnim sistemom kibernetske varnosti . To omogoča optimalne varnostne odločitve, brez da bi sistem vas spraševal za odločitve preko nadležnih pojavnih in pogovornih oken. Brez potrebnega nastavljanja in konfiguriranja.Spletno bančništvo in nakupovanje preko namenskega brskalnika , ki ščiti vaše transakcije za preprečevanje goljufij. Bitdefender Safepay lahko sedaj samodejno izpolni podatke o kreditni kartici.
Aktivna kontrola ogroženostiBitdefender Photon ™Družinsko usmerjena zaščita
Uporabljamo inovativno tehniko, imenovano vedenjsko odkrivanje, za pozorno spremljanje vaših aktivnih aplikacij. Ko BitDefender Internet Security 2017 zazna nekaj sumljivega, takoj ukrepa.Ta inovativna, ekskluzivna tehnologija pomaga, da se BitDefender Internet Security 2017 lahko prilagoditi na strojno in programsko konfiguracijo vašega sistema za optimizacijo računalniških virov in izboljšavo hitrosti in zmogljivosti.S t.i. Parental Advisorjem (Starševski svetovalec) lahko diskretno nadzirate spletne dejavnosti vaših otrok, tako da so vedno varni na spletu.
Zaščita proti izseljevalskimi virusiIntegracija v oblakuZasebnost Firewall
Vaše pomembne dokumente lahko postavite pod posebno zaščito pred zlonamernimi programi za šifriranje, ki zahtevajo odkupnino za vaše osebne datoteke. Skeniranje v oblaku skoraj nima vpliva na vaše lokalne vire, tako da hitrost in učinkovitost vašega sistema ostaneta nespremenjena. Tudi vaše datoteke ostanejo povsem zasebne: skeniramo le podpise podatkov, ne pa dejanske vsebine datotek, ki se nikoli ne naložijo ali shranijo v oblaku.Z BitDefender Internet Security 2017 dobite dodatno plast zaščite, tako da vaši osebni podatki ostanejo varni pred hekerji in podatkovnimi vohljači.
Rescue mode – Način reševanjaIgra, Film in delovni načiniZaščita Socialnih omrežij
Nekateri prefinjene viruse, kot npr. rootkit, je potrebno odstraniti, preden se Windows zažene. Ko BitDefender Internet Security 2017 zazna take nevarnosti, ponovno zažene računalnik v načinu reševanja za čiščenje in obnovo.BitDefender Internet Security 2017 zazna, ko igrate igre, delate ali pa gledate film, zato ve, da vas ne moti z nepotrebnimi zahtevami. Na ta način se lahko osredotočite na tisto, kar je pomembno. Odvisno od tega, kaj počnete na računalniku, BitDefender Internet Security 2017 začasno ustavi pojavna okna, prilagodi vizualne nastavitve in ustavi nepomembne aktivnosti v ozadju, kar vam omogoči, da maksimalno izkoristite vaše naprave. Varni pred zlonamernimi povezavami in grožnjami, ki jih vaši prijatelji nevede prenesejo na vas preko Facebook, Twitter, Pinterest in drugih socialnih omrežij.
Zmogljiv Anti-phishingBaterijski načinPassword Manager
BitDefender Internet Security 2017 preverja in blokira spletne strani, ki so zamaskirane kot zaupanja vredne, z namenom kraje finančnih podatkov, kot so gesla in številke kreditnih kartic.Ta koristna, inteligentna funkcija prihrani življenjsko dobo baterije prenosnih računalnikov in tablic, saj začasno optimizira nastavitve sistema, kot so zaslon, sistem hlajenja, sistemske posodobitve ali Bluetooth povezljivost.Shranite gesla, podatke o kreditni kartici in drugih občutljivih podatkov na varen trezor za lažji dostop, ko jih potrebujete. Password Manager vam omogoča, da sam izpolni spletne obrazce in celo priporoča varna gesla.
Anti Fraud sistemUničevalec datotek
Naš napredni sistem za filtriranje vas opozori, ko obiščete spletne strani, ki vas lahko poskušajo prevarati, kot so igralnice, porno strani, posojilne sheme in druge.Uporabite to orodje, če želite izbrisati datoteko za vedno, brez sledi, da je kdaj obstajala na vašem računalniku.
Varno brskanje po spletuRisk Checker – Preverjevalec tveganja
Ugotovite, ali so vaši rezultati iskanja vareni, preden dejansko kliknete na povezavo. BitDefender Internet Security 2017 blokira tudi znane okužene povezave.Skeniranje varnostnih lukenj in ranljivosti s samo enim klikom. BitDefender Internet Security 2017 preveri računalnik za zastarelo in ranljivo programsko opremo, pomanjkanje varnostnih popravkov operacijskega sistema Windows in potencialno nevarnih sistemskih nastavitev, in bo pokazal najboljše popravke-rešitve.

Izkoristite vse prednosti vrhunske Bitdefender zaščite na Windows 10

Save

Save

Save

  • Vrhunska zaščita za Windows, Mac OS in Android operacijske sisteme
  • Nepremagljiv sistem detekcije zlonamerne programske kode
  • Čista performansa: ohrani hitrost in zmogljivost baterije
  • Anti-ransomware: inovativna in efektivna zaščita
  • Autopilot: zaščita, ki deluje samostojno
  • Wi-Fi Security Advisor — sistem preverjanja varnosti brezžičnega omrežja
  • Parental Advisor: starševski nadzor – nadzor spleta
  • Zaščita zasebnosti, proti kraji in varovanje podatkov