Vaši otroci radi brskajo po spletu. In v tem so dobri. Poskrbite da ostanejo varni.

Vaš otrok je pameten. Fant ali dekle, verjetno ve več od vas o tem, kaj je na spletu. Splet je močan učni pripomoček in tako kot v resničnem svetu, je najbolje, da svojega otroka zadržite od spolzkih območij.

Večina staršev se znajde v težki točki, ko določajo starosti primerne meje za otroški spletni dostop. Ustrezno filtriranje ščiti otroke pred izpostavljenostjo vsebinam, za katere so premladi, da si jih ogledajo ali razumejo.

Bitdefender Parental Control

Lažje se je izogniti zadregam, če so ustrezna orodja vključena v vzgojo otrok. BitDefenderjev starševski svetovalec vključuje koristno funkcijo, ki preprečuje, da bi vaš otrok pristal na spletnih mestih določene vrste. Združuje jih v določenih kategorijah glede na vrsto vsebine, ki jo ponujajo.

Obstaja 42 kategorij, ki jih lahko izberete, od nedolžnih informacij do stvari s krvjo. Med temami, ki jih je mogoče blokirati ali dovoliti, so izobraževanje, igre na srečo, zrele vsebine, potovanja, športi, droge, tabloidi, orožje, novice, samomor, socialna omrežja in zapravljanje časa (t.i. time wasters). Odvisno od izbire lahko otroci dostopajo do mest, ki ustrezajo starosti in interesom.

Da bi bilo lažje, lahko starševski svetovalec samodejno določi, katera spletna mesta se omejijo glede na starost, določeno pri nastavitvi otrokovega profila. To lahko prilagodite na kakršenkoli način, ki se vam zdi ustrezen.

Ko je profil otroka nastavljen, se razširi na vse svoje mobilne naprave (računalnik, tablični računalnik, telefon) in ostane aktiven tudi zunaj domačega omrežja. Funkcija filtriranja spletnega brskalnika v programu Starševski svetovalec deluje v sistemih Windows in Android in deluje z več profili, od katerih ima vsaka ločene nastavitve.

BitDefender starševski svetovalec je vključen v Bitdefender Internet Security , Bitdefender Total Security in Bitdefender Family Pack.

Starševski svetovalec (Parental Advisor) blokira neprimerne vsebine, omejuje dostop do spleta med določenimi urami in staršem pomaga na daljavo nadzorovati spletno dejavnost svojih otrok.

Novice